24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Γάλα Κατσικίσιο Βιολογικό 590ml
  • Το κατσικίσιο γάλα μοιάζει με το ανθρώπινο μητρικό γάλα και για τον λόγο αυτό ενδείκνυται για τα παιδιά.
  • Στην μυθολογία αναφέρεται ότι τον θεό Δια τον μεγάλωσε η γίδα Αμάλθεια όταν τον βρήκε στα λεύκα όρη.
  • Προέρχεται από ζώα  φυλής Σκοπέλου(αυτόχθονη φυλή) που εκτρέφονται στις περιοχές του δυτικού Πηλίου(Κανάλια, Κεραμίδι, Κερασιά, Βένεττο)του νομού Μαγνησίας ,τα οποία βόσκουν ελευθέρα σε εκτάσεις οι όποιες έχουν χαρακτηριστεί βιολογικές μια και ως ημιορεινές, δεν καλλιεργούνται γύρω από  αυτές  γεωργικές εκμεταλλεύσεις  που απαιτούν λιπάσματα η φυτοφάρμακα με κίνδυνο την επιβάρυνση των βοσκότοπων .
  • Το  κατσικίσιο γάλα προτείνεται σε αυτούς που έχουν αλλεργία και δυσανεξία στην λακτόζη.
  • Μελέτες δείχνουν ότι το κατσικίσιο γάλα προστατεύει τον οργανισμό από την οστεοπόρωση και την σιδηροπενία.
  • Άλλες μελέτες δείχνουν ότι μέσω του κατσικίσιου γάλακτος  μεταβολίζονται καλυτέρα τα διάφορα μεταλλικά στοιχεία(ασβέστιο ,φώσφορος) και υπάρχει καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό.
  • Είναι φυσικά ομογενοποιημένο λόγο μικρότερων λιποσφαιρίων στην δομή του και ως εκ τούτου είναι πιο εύπεπτο και είναι κατάλληλο για αντιχοληστερινικη δίαιτα. Επίσης είναι ένα γάλα ευεργετικό για την κάρδια και τις αρτηρίες προφυλάσσοντας τον άνθρωπο από την αρτηριοσκλήρυνση.
  • Περιέχει ουσίες που βοηθούν την ανάπλαση των κύτταρων του οργανισμού , ειδικά των κύτταρων του εγκέφαλου και γενικά του νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιγηραντική προστασία .
  • Συλλέγεται καθημερινά από κοντινές αποστάσεις και ως εκ τούτου δέχεται την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση.

 

Οι πληροφορίες που παρέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις γνωματεύσεις ιατρών.