24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Για άλλη μια χρονιά αύξησε τζίρο και κέρδη ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου
14 Νοε 2017

Σταθερά αυξητικά είναι, τόσο ο τζίρος, όσο και τα καθαρά κέρδη για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, όπως γνωστοποίησε σήμερα, ο πρόεδρός του, κ. Νικήτας Πρίντζος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο τζίρος του φετινού έτους για την Συνεταιριστική οργάνωση ανήλθε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα κέρδη στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι αξιοσημείωτο, όπως παρατήρησε ο κ. Πρίντζος ότι τα καλύτερα χρόνια για την Οργάνωση, είναι τα χρόνια της κρίσης, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο, αφού κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο, παρουσιάζεται μια αύξηση εσόδων (και κατ’ επέκταση κερδών) της τάξης του 10%.

Η αύξηση των κερδών ωστόσο, δεν επιτυγχάνεται εις βάρος της Εταιρικής Κοινωνικής Πολιτικής που ακολουθεί η Οργάνωση, με παροχές προς τρίτους. Ο κ. Πρίντζος υπενθύμισε κάποιες από αυτές τις παροχές, όπως η δωρεάν συμπλήρωση των δηλώσεων καλλιέργειας για όλους τους αγρότες και όχι μόνο για τα μέλη του Συνεταιρισμού, οι δωρεές προς το Νοσοκομείο (ασθενοφόρων κ.α.), οι διατακτικές σε οικογένειες και ιδρύματα κ.α.

Δύο – τρία λεπτά επιπλέον στην τιμή του σιταριού

«Οφείλουμε στο καταναλωτικό κοινό να του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, δίνοντάς μας 75 – 80% μερίδιο αγοράς στη Μαγνησία» τόνισε ο κ. Πρίντζος, ο οποίος ανακοίνωσε περαιτέρω για φέτος, καταβολή 2 έως 3 λεπτών επιπλέον, στην τιμή του σιταριού, ανά κιλό προς όλους τους παραγωγούς (όχι μόνο στα μέλη του Συνεταιρισμού), συνολικού κόστους 80 – 100.000 ευρώ.

Οι υποτροφίες σε φοιτητές

Αναφορικά με τις υποτροφίες που, για δεύτερη χρονιά φέτος, δίνει ο Συνεταιρισμός σε 15 φοιτητές, παιδιά αγροτοκτηνοτρόφων, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα τους παραδοθούν τα βιβλιάρια, με πιστωμένα τα ποσά τριών μηνών, αφού φέτος υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην καταβολή τους, λόγω των πολλών αιτήσεων (110) που είχαν υποβληθεί. Να θυμίσουμε ότι η υποτροφία είναι ύψους 400 ευρώ για κάθε παιδί και δίνεται επί εννέα μήνες.

Δικαιούχοι των φετινών υποτροφιών είναι 7 φοιτητές από το Βόλο, 2 από τις Γλαφυρές και από ένας σε Βελεστίνο, Γλαφυρές, Άλλη Μεριά, Τρίκερι, Αγιο Λαυρέντιο και Αγριά.