24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Λάρισα Ένεση ρευστότητας
22 Νοε 2016

Να διευκολύνει τους παραγωγούς γάλακτος, πληρώνοντας τους αμέσως μετά την παραλαβή του προϊόντος τους, αποφάσισε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου. Η απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια εποχή που τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι παραγωγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας επισήμαναν ο πρόεδρος της Ένωσης, Νικήτας Πρίντζος και ο πρόεδρος των αγελαδοτρόφων Απόστολος Μωραΐτης.
Σύσκεψη σε ξενοδοχείο της Λάρισας πραγματοποίησαν οι αγελαδοτρόφοι της Λάρισας με το Πρόεδρο της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο όπου και διαθέτουν εξ’ ολοκλήρου το γάλα τους.
Οι αγελαδοτρόφοι απέσπασαν την δέσμευση του προέδρου της ΕΒΟΛ ότι στις αρχές κάθε μήνα θα πληρώνονται μετρητοίς το γάλα που διαθέτουν. Η αρχή θα γίνει από το ερχόμενο Δεκέμβριο όπου και θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται το νέο σύστημα πληρωμών.
Ο κ. Πρίντζος τόνισε ότι τα 4/5 του γάλατος που χρησιμοποιεί η ΕΒΟΛ είναι από τους αγελαδοτρόφους της Λάρισας και ζήτησε από το καταναλωτικό κοινό να στηρίξουν τις τοπικές βιομηχανικές μονάδες παραγωγής γάλατος για να βοηθηθούν και οι αγελαδοτρόφοι.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος αγελαδοτρόφων Λάρισας Απόστολος Μωραΐτης τόνισε ότι αυτή η ενέργεια της ΕΒΟΛ δίνει ανάσα ρευστότητας στους αγελαδοτρόφους που πλέον θα μπορούν πιο εύκολα να αγοράσουν τις ζωοτροφές του.