24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/2/2016
11 Φεβ 2016

Μετά από επικοινωνία που υπήρξε της Διοίκησης του ΕΒΟΛ με την Διοίκηση και τους Ιδιοκτήτες της αλυσίδας S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αποκαταστάθηκαν οι οικονομικές διαφορές οι οποίες υπήρχαν.

Υπήρξε συμφωνία την οποία απεδέχθη η Διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ και κατόπιν συνεννόησης με τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες και τους εργαζόμενους ματαιώθηκαν οι κινητοποιήσεις, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για σήμερα.

Η ΕΒΟΛ πρέπει να επισημάνει ότι θεωρεί ότι η αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει στον τόπο και βοηθά την οικονομία της Χώρας, και πιστεύει ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.

 

 

                                                                             Για την ΕΒΟΛ

                                                                           Οι αγρότες μέλη

                                                                           Οι κτηνοτρόφοι μέλη

                                                                           Οι εργαζόμενοι                                                                     

                                                                          Το Διοικητικό Συμβούλιο