24210 95638 - 95095
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/2/2015
09 Φεβ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρά την νέα παράταση πληρωμής που έδωσε η ΕΒΟΛ στην αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις της για πληρωμή των οφειλών της.

Επίσης ουδεμία ανταπόκριση της οικογένειας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΌΥ υπήρξε σε σχετική επιστολή των κτηνοτρόφων καθόσον η οφειλή προς την ΕΒΟΛ αφορά απαίτηση προς τους ίδιους , οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ευαισθησία.

Κατόπιν τούτου η ΕΒΟΛ σφράγισε όλες τις επιταγές και προχωρά  άμεσα στην είσπραξή τους δια της δικαστικής οδού.

Παράλληλα συμφώνησε με την πρόταση των καταναλωτών και των εργαζομένων της ΕΒΟΛ για διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με αποκλεισμό του καταστήματος της αλυσίδας CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο, τόσο από εργαζομένους όσο και από καταναλωτές.

Επίσης απεφασίσθη η σύγκληση για δεύτερη φορά  Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων  προκειμένου ν’αποφασίσουν τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει αποκλεισμός και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας στο Βόλο, όπως είχε γίνει πρόσφατα καθώς και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση, όπου θα συμμετέχουν οι αγρότες με τα γεωργικά τους μηχανήματα και οι κτηνοτρόφοι με τα ζώα τους.

 

                                                                             Για την ΕΒΟΛ

                                                                           Οι αγρότες μέλη

                                                                           Οι κτηνοτρόφοι μέλη

                                                                           Οι εργαζόμενοι                                                                     

                                                                       Το Διοικητικό Συμβούλιο