24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Επίσκεψη κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΕΒΟΛ
17 Νοε 2015

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου,ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπου συνάντησε τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Πρίντζο καθώς και εργαζόμενους του Συνεταιρισμού.

 Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε έγινε αναφορά τόσο στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Χώρα, όσο κυρίως στα ειδικότερα και επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξήρε την προσπάθεια του αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και τόνισε  ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις της Χώρας.