24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος
02 Ιουν 2020

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

Από την ελληνική γη στην κορυφή του κόσμου!

Δύο πολύ σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για το φρέσκο γάλα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», στον φημισμένο διαγωνισμό των Monde Selection Awards 2020

 Μικρές Φάρμες, Μεγάλο Γάλα! Το φρέσκο γάλα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» απέσπασε δύο μεγάλες διακρίσεις στον παγκόσμιας φήμης διαγωνισμό των Monde Selection Awards 2020!

 Το αγαπημένο σας γάλα, που προέρχεται από μικρές φάρμες της Θεσσαλίας και το βρίσκετε αποκλειστικά στα ΑΒ, ξεχώρισε για την εξαιρετική ποιότητά του στον ανεξάρτητο διαγωνισμό του διεθνούς Οργανισμού με έδρα τις Βρυξέλλες.

 Επιστρέφει υπερήφανο στην πατρίδα του με:

Χρυσό βραβείο ποιότητας για το φρέσκο γάλα 3,7% λιπαρά (πλήρες)

Ασημένιο βραβείο ποιότητας για το φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά (ελαφρύ)

 Ένας τόπος με βοσκοτόπια με πλούσια βλάστηση, με παράδοση στην κτηνοτροφία, η Θεσσαλία, φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και τη γεύση του γάλακτος που παράγει. Η φήμη αυτή βγαίνει πλέον από τα σύνορά μας, χάρη στο φρέσκο γάλα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη».

 Στην ΑΒ Βασιλόπουλος είμαστε πολύ χαρούμενοι που, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, η επιλογή μας να στηρίζουμε στην πράξη τον Έλληνα παραγωγό και να σας προσφέρουμε ποιοτικά και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, επιβραβεύεται διεθνώς.

 ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι. Και είναι ωραίο να είσαι ανάμεσα σε όσους επιλέγουν και απολαμβάνουν την ποιότητα και τα διαλεκτά προϊόντα του τόπου μας!

 Σχετικά με τον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection Awards

Από το 1961, 70 εμπειρογνώμονες της Monde Selection από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους σεφ με αστέρια Michelin, παγκοσμίου φήμης οινολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίων, μηχανικοί ζυθοποιίας, διατροφολόγοι & διαιτολόγοι, δοκιμάζουν και αξιολογούν προϊόντα με έναν εντελώς ανεξάρτητο τρόπο. Μετά τις δοκιμές και τη γευσιγνωσία, οι κριτές της Monde Selection απονέμουν ετικέτες ποιότητας στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, με βάση τα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης.

 Η Monde Selection, με έδρα τις Βρυξέλλες, έχει την υποστήριξη διεθνώς αναγνωρισμένων Οργανισμών όπως η Culinary Academy of France, Euro-toques, οι Master Chefs του Βελγίου, ο Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου (O.I.V) κ.ά.