24210 95638 - 95095
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06 Νοε 2019

Καλούνται όσοι έχουν ενδιαφέρον να προσκομίσουν μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και να υποβάλλουν την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ στην Ά ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421095095.

Η επιτροπή που θα κρίνει και θα αποφασίσει για την επιλογή θα είναι όπως κάθε χρόνο η ίδια με πρόεδρο την Αντιπεριφερειάρχη Κα Κολυνδρίνη, εκπρόσωπο της Μητρόπολης, εκπρόσωπο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπρόσωπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.

Κάτι άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι το θέμα των Φωτοβολταϊκών Πάρκων προχωράει κανονικά. Δημιουργήσαμε ήδη δύο Ενεργειακές Κοινότητες με 250 μέλη – Αγρότες, την Ενεργειακή Κοινότητα Αισωνίας και η Ενεργειακή  Κοινότητα Ρήγα Φεραίου.

Χθες κατετέθησαν οι πρώτοι 7 φάκελοι προς έγκριση στην περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΔΗΕ στη Λαμία δυναμικότητας 7 Μεγαβάτ . Κάθε εβδομάδα πιστεύω ότι θα ολοκληρώνουμε και θα καταθέτουμε φακέλους έργων 5 Μεγαβάτ με συνολικό μέγεθος τα 36 Μεγαβάτ.

Είμαι αισιόδοξος ότι εντός του α΄ εξαμήνου του 2020 θα ολοκληρωθούν και θα συνδεθούν με τα δίκτυα της ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ, έργα δυναμικότητας όπως είπα 36 Μεγαβάτ.

Το κόστος περίπου ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ . Θεωρώ ότι τα έργα αυτά θα ωφελήσουν σημαντικά τους συμμετέχοντες  αγρότες.

Σε δεύτερο στάδιο όπως  έχω πει και στο παρελθόν θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τα υπόλοιπα  36 Μεγαβάτ , θα καταβληθούν ιδιαίτερες προσπάθειες για την κατασκευή Βιοενέργειας και Αιολικών πάρκων.    

Κλείνοντας πρέπει να πω ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου- ΕΒΟΛ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Οκτωβρίου , και το 2019 θα έχει θετικό πρόσημο με αύξηση όγκων πωλήσεων και αύξηση τζίρου, καθώς επίσης και με μεγάλη διεύρυνση του δικτύου Διανομής των προϊόντων μας.

Γενικώς πιστεύω ότι το 2019 είναι για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου – ΕΒΟΛ μια καλή χρονιά.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΕΙΩΝ

Των γονέων

 1. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΩΝ 2017, 2018
 2. Ε1,Ε2, Ε3,  ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2018
 3. Ε9 ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019
 4. ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

(Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων τα παραπάνω έντυπα θα πρέπει να υποβληθούν και από τους δύο γονείς).

 

Του αιτούντα

 1. ΑΙΤΗΣΗ
 2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ Α.Φ.Μ.
 4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ(ΕΝΤΟΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
 5. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ
 6. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 7. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
 8. ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή  για αξιολόγηση, θα πρέπει  το εισόδημα των γονέων   να είναι χαμηλό.

Όσοι φοιτητές έχουν πάρει υποτροφία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου κατά το προηγούμενο έτος (2018-2019) θα πρέπει υποχρεωτικά  να υποβάλλουν και  βεβαίωση μαθημάτων.

Οι αιτήσεις μαζί με τα ως άνω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου στη Α ΒΙΠΕ Βόλου στην Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, από ώρες 10:00π.μ. - 13:00μ.μ., έως και  την 18η Νοεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι τόσο η αίτηση, όσο και το έντυπο συγκατάθεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων θα χορηγούνται στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2421095095

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓHΤΙΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΕΙΩΝ