24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας
24 Απρ 2019

Η διανομή έγινε στον προαύλιο χώρο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων προς δύο περιφερειακούς Δήμους, την Πρόνοια της Π.Ε. και συλλόγους πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, υπεύθυνος στο εμπορικό τμήμα της ΕΒΟΛ τόνισε ότι σήμερα παραδόθηκαν κάποια αμνοερίφια σε φορείς, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.
Χθες Μ. Τρίτη δόθηκαν αμνοερίφια στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού, στην Μητρόπολη Δημητριάδος και στη Διεύθυνση Αστυνομίας, ενώ το μεσημέρι θα δοθούν στο Δήμο Βόλου.
«Ο πρόεδρός μας κ. Νικήτας Πρίτζος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλη η οικογένεια του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, για άλλη μια φορά στέκονται δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας», τόνισε.

Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος επισήμανε ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας, έχουν δοθεί περίπου 700 αμνοερίφια σε φορείς του νομού, ενώ εξήγησε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να βοηθηθούν τρεις ομάδες πληθυσμού:
Τους συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν για το Πασχαλινό τους τραπέζι, τους κρεοπώλες του Ν. Μαγνησίας, που δίνουν καθημερινό αγώνα, όπως και η ΕΒΟΛ, για να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό του Βόλου Ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα και τους κτηνοτρόφους – τα αμνοερίφια είναι αποκλειστικά από τη Μαγνησία – που περνούν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές.
Ο κ. Οικονόμου ευχήθηκε εκ μέρους του Α.Σ. Βόλου και της ΕΒΟΛ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και συμπλήρωσε ότι η ΕΒΟΛ θα είναι πάντα, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα στους συμπολίτες μας, ανταποδίδοντας την αγάπη, την προτίμηση και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού «γιατί ο Συνεταιρισμός είναι μια οικογένεια, η δική μας οικογένεια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.