24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04 Ιαν 2019

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του ΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, είναι ένα μικρό δείγμα αγάπης, τις άγιες τούτες ημέρες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλους εμάς οι αστυνομικοί της Μαγνησίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ζούμε με ασφάλεια στην όμορφη αυτή περιοχή της πατρίδας μας.

Ακόμη περισσότερο όμως ο κ. Πρίντζος προέβη σε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση αναφέροντας ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο ΑΣ Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ θα χορηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου ένα αυτοκίνητο 4Χ4 μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να βοηθήσει τους αστυνομικούς του τμήματος να ενεργούν στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητας του, στην οποία περιλαμβάνονται και ορεινά χωριά με αρκετά δύσκολη πρόσβαση.

Όλα τα ανωτέρω έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας του Προέδρου κ. Νικήτα Πρίντζου, του Αντιπροέδρου κ. Στέφανου Διακομή, του Γ Διευθυντού κ. Νικόλαο Μπατζιάκα και του Διευθυντού κ. Αντώνιου Μανωλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου τους υποδέχθηκε και τους ευχαρίστησε κλιμάκιο αστυνομικών με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας  κ. Βασίλειο Καραϊσκο.

Κατά τη διάρκεια της ως άνω επίσκεψης ανταλλάχθησαν ευχές για την καινούρια χρονιά, ξεναγήθηκε το κλιμάκιο της ΕΒΟΛ στο Μουσείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και έγινε μία πλήρης ενημέρωση για το έργο της Διεύθυνσης.