24210 95638 - 95095
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04 Ιαν 2019

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του ΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, είναι ένα μικρό δείγμα αγάπης, τις άγιες τούτες ημέρες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλους εμάς οι αστυνομικοί της Μαγνησίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ζούμε με ασφάλεια στην όμορφη αυτή περιοχή της πατρίδας μας.

Ακόμη περισσότερο όμως ο κ. Πρίντζος προέβη σε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση αναφέροντας ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο ΑΣ Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ θα χορηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου ένα αυτοκίνητο 4Χ4 μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να βοηθήσει τους αστυνομικούς του τμήματος να ενεργούν στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητας του, στην οποία περιλαμβάνονται και ορεινά χωριά με αρκετά δύσκολη πρόσβαση.

Όλα τα ανωτέρω έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας του Προέδρου κ. Νικήτα Πρίντζου, του Αντιπροέδρου κ. Στέφανου Διακομή, του Γ Διευθυντού κ. Νικόλαο Μπατζιάκα και του Διευθυντού κ. Αντώνιου Μανωλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου τους υποδέχθηκε και τους ευχαρίστησε κλιμάκιο αστυνομικών με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας  κ. Βασίλειο Καραϊσκο.

Κατά τη διάρκεια της ως άνω επίσκεψης ανταλλάχθησαν ευχές για την καινούρια χρονιά, ξεναγήθηκε το κλιμάκιο της ΕΒΟΛ στο Μουσείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και έγινε μία πλήρης ενημέρωση για το έργο της Διεύθυνσης.