24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26 Νοε 2018

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και Αντιπρόεδρος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Νικήτας Πρίντζος μαζί με τον Πρόεδρο της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρο Κοντό έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους Υπουργούς αλλά και με Διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ για θέματα που απασχολούν τους αγρότες αλλά και Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Ειδικότερα στους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ θα τεθεί υπόψη τους το θέμα των κόκκινων δανείων και θα ζητηθεί εκ μέρους μας εξεύρεση λύσης, στο μεγάλο αυτό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα αγροτών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

Όσοι αγρότες αλλά και Συνεταιρισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές τους στην πρώην ΑΤΕ και επιθυμούν και την δική μας συνδρομή μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την Υποδιευθύντρια του Συνεταιρισμού μας κα Ζλατούδη Θεοδοσία στο τηλέφωνο 2421063845, προκειμένου να μας γίνει αφενός η σχετική ενημέρωση στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αφετέρου να μας προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Εκ μέρους της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και του Συνεταιρισμού μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα στο θέμα των οφειλών με την πρώην ΑΤΕ.