24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ κ. Νικήτας Πρίντζος, σε εφημερίδα των Αθηνών.
23 Ιαν 2015

1.Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι όλα τα πολιτικά κόμματα αναφέρουν ως παράδειγμα για το Συνεταιριστικό κίνημα τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και την ΕΒΟΛ. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα , ο οποίος αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια για την ΕΒΟΛ στην προχθεσινή του ομιλία στο Βόλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλά και σημαντικά στη δημόσια ζωή πρόσωπα έχουν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ, όπως πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων.

2.Το 2014 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την ΕΒΟΛ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Λογιστηρίου εμφανίζεται ότι υπήρξε αύξηση του τζίρου κατά 10% με παράλληλη αύξηση του όγκου πωλήσεων.
Ο τζίρος θα ξεπεράσει τα 16 εκ.ευρώ.
Τα κέρδη θα είναι αυξημένα κατά 30% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι περίπου 2 εκ. ευρώ.

3.Πολλή μεγάλη επένδυση ύψους περίπου 10 εκ. ευρώ που θα έχει σχέση με τον αγροτικό τομέα και πιο συγκεκριμένα με τα παραγόμενα προϊόντα των αγροτών του Νομού Μαγνησίας προκειμένου να υπάρξει προστιθέμενη αξία σε αυτά, θα ανακοινώσει εντός του Φεβρουαρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου. Το θέμα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην διατροφική αλυσίδα.
Θα είναι για τα σημερινά δεδομένα της περιοχής μας μια γιγαντιαία επένδυση.

Ο Πρόεδρος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, τόνισε όμως την μεγάλη σημασία της επένδυσης για την ευρύτερη περιοχή λέγοντας ότι θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για τον αγροτικό κόσμο αφού θα δώσει προστιθέμενη αξία στα αγροτικά προϊόντα και θα απασχολήσει πάνω από 100 εργαζομένους.

Ο κ. Πρίντζος υποσχέθηκε ότι υπολογίζει ότι εντός του Φεβρουαρίου να αναφερθεί με λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.

Τέλος σε ερώτηση τι θα γίνει με το Συνεταιριστικό Κίνημα και αν θα υπάρξουν εξελίξεις απάντησε τα εξής;

« Υπάρχουν πολλές πιέσεις από πάρα πολλούς Συνεταιριστές, για μια μεγάλη συγκέντρωση όλου του Συνεταιριστικού Κινήματος στην Αθήνα, για λήψη μεγάλων αποφάσεων.

Αφού δούμε τι σκέψεις θα έχει για το θέμα αυτό, η Νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, τότε θα υπάρξουν και ανάλογες πρωτοβουλίες.»