24210 95638 - 95095
«Φτερά» σε 15 φοιτητές – τριες έδωσε με τις υποτροφίες της η ΕΒΟΛ
21 Νοε 2017

Με 400 ευρώ για 9 μήνες χρηματοδοτεί 15 φοιτητές – τριες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, δίνοντας την ευκαιρία ζωής σε παιδιά φτωχών οικογενειών να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Στην εκδήλωση παράδοσης των καρτών αναλήψεων από λογαρισμούς στους οποίους έχουν πιστωθεί οι υποτροφίες, η συγκίνηση ξεπέρασε τη χαρά και οι ευχαριστίες μετατράπηκαν σε αγκαλιές ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη στήριξη της ΕΒΟΛ.

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης κ. Νικ. Πρίντζος τόνισε πως η ΕΒΟΛ θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στην προσπάθεια των παιδιών να φοιτήσουν, καλύπτοντας με 400 ευρώ το μήνα αρκετές από τις ανάγκες της φοιτητικής ζωής, ανακουφίζοντας τις οικογένειές τους. Ζήτησε από τα παιδιά να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυνατότητα που τους παρέχεται και να έχουν πολύ καλές επιδόσεις στις σπουδές τους.

Στο έντονο κοινωνικό αποτύπωμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου που δεν μεριμνά μόνο για τα μέλη του αλλά επιστρέφει στην κοινωνία τη στήριξη που παρέχει στα προϊόντα της οργάνωσης, αναφέρθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, παροτρύνοντας κι άλλες εταιρίες να επιδείξουν υψηλή κοινωνική ευθύνη ενώ στα παιδιά ευχήθηκε να πετύχουν τους στόχους με τη στήριξη της δεύτερης οικογένειάς που είναι η συνεταιριστική οργάνωση.

Τις ευχές του στους 15 φοιτητές και τις φοιτήτριες, εκ των οποίων οι 4 λάμβαναν και πέρυσι υποτροφία, απηύθυνε ο και ο π. Σεβαστιανός Ζερβός, μέλος της Επιτροπής που παρέλαβε και αξιολόγησε περισσότερες από 100 αιτήσεις.