24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
«Φτερά» σε 15 φοιτητές – τριες έδωσε με τις υποτροφίες της η ΕΒΟΛ
21 Νοε 2017

Με 400 ευρώ για 9 μήνες χρηματοδοτεί 15 φοιτητές – τριες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, δίνοντας την ευκαιρία ζωής σε παιδιά φτωχών οικογενειών να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Στην εκδήλωση παράδοσης των καρτών αναλήψεων από λογαρισμούς στους οποίους έχουν πιστωθεί οι υποτροφίες, η συγκίνηση ξεπέρασε τη χαρά και οι ευχαριστίες μετατράπηκαν σε αγκαλιές ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη στήριξη της ΕΒΟΛ.

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης κ. Νικ. Πρίντζος τόνισε πως η ΕΒΟΛ θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στην προσπάθεια των παιδιών να φοιτήσουν, καλύπτοντας με 400 ευρώ το μήνα αρκετές από τις ανάγκες της φοιτητικής ζωής, ανακουφίζοντας τις οικογένειές τους. Ζήτησε από τα παιδιά να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυνατότητα που τους παρέχεται και να έχουν πολύ καλές επιδόσεις στις σπουδές τους.

Στο έντονο κοινωνικό αποτύπωμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου που δεν μεριμνά μόνο για τα μέλη του αλλά επιστρέφει στην κοινωνία τη στήριξη που παρέχει στα προϊόντα της οργάνωσης, αναφέρθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, παροτρύνοντας κι άλλες εταιρίες να επιδείξουν υψηλή κοινωνική ευθύνη ενώ στα παιδιά ευχήθηκε να πετύχουν τους στόχους με τη στήριξη της δεύτερης οικογένειάς που είναι η συνεταιριστική οργάνωση.

Τις ευχές του στους 15 φοιτητές και τις φοιτήτριες, εκ των οποίων οι 4 λάμβαναν και πέρυσι υποτροφία, απηύθυνε ο και ο π. Σεβαστιανός Ζερβός, μέλος της Επιτροπής που παρέλαβε και αξιολόγησε περισσότερες από 100 αιτήσεις.