24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
Δηλώσεις του κ. Νικήτα Πρίντζου,για το νέο προεδρείο του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ
03 Ιαν 2015

Μετά τις χθεσινές εκλογές στην ΠΑΣΕΓΕΣ και μετά από τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και ειδικότερα με τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, πίστευα ότι κάτι θα άλλαζε προκειμένου να πάψει η απαξίωση και η κατάρρευση του Συνεταιριστικού Κινήματος.


Είχα την πεποίθηση ότι με ένα νέο Προεδρείο στο Διοικητικό Συμβούλιο θα μπορούσε να υπάρξει αναγέννηση και εκσυγχρονισμός του Συνεταιριστικού Κινήματος πάνω σε νέες βάσεις, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε διαρθρωτικές αλλαγές, ολοκληρωμένη αγροτική πολιτική και αλλαγή του σκηνικού στον χειμαζόμενο Αγροτικό Συνεταιριστικό χώρο.


Δυστυχώς παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις μου πρέπει να ομολογήσω ότι διαψεύστηκα.


Πιθανές μεθοδεύσεις και τυχόν συμφωνίες, υπόγειες ή μη, δεν μπορώ να τις αποδεχθώ.


Πραγματικά διερωτώμαι το ίδιο Προεδρείο στο Διοικητικό Συμβούλιο που ήταν μέχρι χθες , πήρε παράταση χρόνου για να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο του;
Πιστεύω ότι οι κομματικοί μηχανισμοί που ασχολούνται με τα αγροτικά και κινούν τα νήματα και αποδέχονται και μεθοδεύουν αυτές τις λύσεις, θα λάβουν ηχηρή απάντηση από τον αγροτικό κόσμο καθόσον ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί φαίνεται τα κελεύσματα των καιρών και παραμένουν στο παρελθόν.


Αυτήν την πορεία δεν μπορώ να την ακολουθήσω, είμαι αντίθετος και ομολογώ και πάλι ότι διαψεύστηκαν οι ελπίδες μου.
Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στην ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ επιβάλλεται στην παρούσα φάση προβληματισμός, ορθολογικές επιλογές και προσεκτικές κινήσεις και πρωτοβουλίες ώστε να σπάσει ο μηχανισμός παραγωγής της κρίσης για να βγούμε έτσι από το τέλμα.
Είμαι ριζικά αντίθετος στην ακινησία, στις ανίερες συμμαχίες και ετερόκλητες συμπαρατάξεις, καθώς όλα αυτά δημιουργούν καταστροφική αδράνεια και εφησυχασμό που διευκολύνει κάποιους να κατέχουν και να νέμονται άκοπα και ανεμπόδιστα την εξουσία.
Δεν διακατέχομαι από προσωπική φιλοδοξία για την Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες στο Συνεταιριστικό Κίνημα.


Πιστεύω όμως σε βαθιές δομικές και ριζοσπαστικές αλλαγές στο Συνεταιριστικό Κίνημα για να μπορέσουν οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του αγρότη και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Χώρας.
Δεν υπηρετώ σκοπιμότητες, δεν έχω πολιτικές δουλείες, δεν με ενδιαφέρει να είμαι ευχάριστος ή δημοφιλής , προσπάθησα και θα προσπαθώ πάντα να είμαι ωφέλιμος.
Προς αυτήν την κατεύθυνση θα ανακοινώσω σύντομα τις αποφάσεις μου και μαζί με πολλούς άλλους συνεταιριστές, συνδικαλιστές και αγρότες θα αναλάβουμε το ταχύτερο δυνατόν πρωτοβουλίες, μακριά από μεθοδεύσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.


Ο Συνεταιριστικός Πολιτισμός δημιουργείται με υλικά από το μέλλον.