24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                
magnesia news:"Όρθιος" οικονομικά το 2015 Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και ΕΒΟΛ. Από την Παρασκευή στα καταστήματα το νέο στραγγιστό γιαούρτι «Διαλεχτό»
19 Απρ 2016

Άντεξαν στην κρίση το 2015 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ που παρουσίασε θετικό ισολογισμό, με κέρδη 2 εκ. €, στοιχείο που επέτρεψε στη Διοίκηση να ενισχύσει τους αγρότες και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού. Από την ερχόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα ένα νέο προϊόν, που είναι το στραγγιστό γιαούρτι “Διαλεχτό”, σε πλήρη και με χαμηλά λιπαρά μορφή, με το οποίο η ΕΒΟΛ εισέρχεται σε μια κατηγορία του 80% της κατανάλωσης, έναντι του 20% που απευθύνεται το παραδοσιακό γιαούρτι. Μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν άλλοι τρεις κωδικοί που αφορούν σε κρέμα, ρυζόγαλο και ξυνόγαλο.

Περισσότερα
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ : Με κερδοφορία κλείνει το 2015 για τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ
24 Νοε 2015

Ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κερδοφόρα χρονιά της αγροτοσυνεταιριστικής επιχείρησης.

Περισσότερα
ypaithros.gr: Το success story της ΕΒΟΛ. Αυξάνει πωλήσεις και κέρδη, διευρύνει τον όγκο παραγωγής, ανοίγει νέες αγορές
14 Νοε 2015
Το success story της ΕΒΟΛ. Αυξάνει πωλήσεις και κέρδη, διευρύνει τον όγκο παραγωγής, ανοίγει νέες αγορές και συνεχίζει να προσφέρει στους παραγωγούς τις καλύτερες τιμές πανελλαδικά.
Περισσότερα
Μεγαλώνει ο αριθμός των σχολείων με μαθητές που υποσιτίζονται
16 Οκτ 2015

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΒΟΛ και του προέδρου της, Νικήτα Πρίντζου στο αίτημα του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας για οικονομική ενίσχυση των 16 μαθητών που υποσιτίζονται.

Περισσότερα
ΤΟ ΒΗΜΑ : Καζάνι που βράζει η αγορά γάλακτος
30 Αυγ 2015

Νέο τοπίο διαμορφώνεται μετά την πλήρη απελευθέρωση του χρόνου ζωής του παστεριωμένου

Περισσότερα
Μαζί «βαριά» ονόματα ενώσεων και ΠΑΣΕΓΕΣ στη σύσκεψη του Βόλου
03 Αυγ 2015

Τη συµµετοχή της στη σύσκεψη που θα πραγµατοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΑΣ Βόλου, µε πρωτοβουλία 17 προέδρων συνεταιρισµών µε βαριά ονόµατα από όλη την Ελλάδα, που της απηύθυναν και τη σχετική γραπτή πρόσκληση, ανακοίνωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ.

Περισσότερα
Εθνική Επιτροπή Αγώνα γέννησε η σύσκεψη προέδρων στο Βόλο
03 Αυγ 2015

Τη σύγκλιση νέας πανελλαδικής σύσκεψης την επόμενη Τρίτη, στην Αθήνα αυτή τη φορά, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας Εθνικής Επιτροπής Συνδικαλιστικού Αγώνα, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των 27 οργανώσεων από όλη την Ελλάδα και η ΠΑΣΕΓΕΣ, που συναντιούνται σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Βόλου

Περισσότερα
Νικήτας Πρίντζος: Ασφυξία λόγω τραπεζικής αργίας
03 Ιουλ 2015

Ο αγροτικός κόσμος πνέει τα λοίσθια, ας μην του δώσουν τη χαριστική βολή, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος που τάχθηκε υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας

Περισσότερα
Έλλειψη ρευστότητας και μείωση της κατανάλωσης στο ΕΒΟΛ
02 Ιουλ 2015

Ενότητα για να περισώσουμε ότι μπορούμε ζήτησε ο Νικ. Πρίντζος

Περισσότερα