24210 95638 - 95095
Επιλέχθηκαν οι 15 σπουδαστές από την Επιτροπή Υποτροφιών
07 Νοε 2016

Στηρίζει τα παιδιά αγροτών ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου

Περισσότερα
Γεννηματά: Ο πρωτογενής τομέας καταρρέει με ευθύνη της κυβέρνησης
04 Νοε 2016

Επίσκεψη της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στην συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ στον Βόλο όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ν. Πρίντζο, τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους στην μονάδα παραγωγής, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Περισσότερα
Ποσό 35 εκ. ευρώ για δάνεια του '92 ζητά η Ε.Ε. από τους συνεταιρισμούς της Μαγνησίας!
01 Νοε 2016

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Ν.Πρίντζος

Περισσότερα
Με θετούς γονείς και νόθα παιδιά ο νέος φορέας
05 Σεπ 2016

Με τους παριστάμενους χωρισμένους σε δυο ομάδες και την καψυποψία να πλημμυρίζει την αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής έλαβε χώρα η τελευταία πράξη του δράματος για τη συγκρότηση του νέου φορέα συνεταιρισμών.

Περισσότερα
Υποτροφίες σε φοιτητές αγροτικών οικογενειών από την ΕΑΣ Βόλου
24 Αυγ 2016

Ν.Πρίντζος: Σηματοδοτούμε την ευαισθησία και την αλληλεγγγύη που πρέπει να μας διακατέχει όλους

Περισσότερα
Νικήτας Πρίντζος: Να φτιάξουμε μια Εθνική Αγροτική Πολιτική
24 Μαι 2016

Ομιλία του Νικήτα Πρίντζου, Προέδρου της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, στην εκδήλωση του Ποταμιού «Τα προϊόντα μας υπό διωγμόν»

Περισσότερα
magnesia news:"Όρθιος" οικονομικά το 2015 Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και ΕΒΟΛ. Από την Παρασκευή στα καταστήματα το νέο στραγγιστό γιαούρτι «Διαλεχτό»
19 Απρ 2016

Άντεξαν στην κρίση το 2015 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ που παρουσίασε θετικό ισολογισμό, με κέρδη 2 εκ. €, στοιχείο που επέτρεψε στη Διοίκηση να ενισχύσει τους αγρότες και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού. Από την ερχόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα ένα νέο προϊόν, που είναι το στραγγιστό γιαούρτι “Διαλεχτό”, σε πλήρη και με χαμηλά λιπαρά μορφή, με το οποίο η ΕΒΟΛ εισέρχεται σε μια κατηγορία του 80% της κατανάλωσης, έναντι του 20% που απευθύνεται το παραδοσιακό γιαούρτι. Μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν άλλοι τρεις κωδικοί που αφορούν σε κρέμα, ρυζόγαλο και ξυνόγαλο.

Περισσότερα
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ : Με κερδοφορία κλείνει το 2015 για τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ
24 Νοε 2015

Ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κερδοφόρα χρονιά της αγροτοσυνεταιριστικής επιχείρησης.

Περισσότερα
ypaithros.gr: Το success story της ΕΒΟΛ. Αυξάνει πωλήσεις και κέρδη, διευρύνει τον όγκο παραγωγής, ανοίγει νέες αγορές
14 Νοε 2015
Το success story της ΕΒΟΛ. Αυξάνει πωλήσεις και κέρδη, διευρύνει τον όγκο παραγωγής, ανοίγει νέες αγορές και συνεχίζει να προσφέρει στους παραγωγούς τις καλύτερες τιμές πανελλαδικά.
Περισσότερα