24210 95638 - 95095
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
29 Μαρ 2019

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει ένα (1) άτομο τοπογράφο μηχανικό Π.Ε ή Τ.Ε με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (5 μηνιαίας διάρκειας) για το έργο των δηλώσεων καλλιέργειας (Ο.Σ.Δ.Ε). Προηγούμενη εμπειρία στο έργο είναι επιθυμητή.

Αποστολή βιογραφικών στο email: evol@easvolou.gr έως την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21 Μαρ 2019

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος έδωσε σήμερα συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε. και αναφέρθει στα πιο κάτω θέματα:

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04 Ιαν 2019

Ο Α.Σ. Βόλου και η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ παρέδωσαν 220 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, προκειμένου να δοθούν στους υπηρετούντες αστυνομικούς.

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26 Νοε 2018

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και Αντιπρόεδρος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Νικήτας Πρίντζος μαζί με τον Πρόεδρο της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρο Κοντό έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους Υπουργούς αλλά και με Διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ για θέματα που απασχολούν τους αγρότες αλλά και Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14 Νοε 2018

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου (Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ), το τελευταίο διάστημα γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων  αγροτών,  κυρίως νέων, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στον οποίο και ανήκει γεωγραφικά κατά κύριο λόγο η Συνεταιριστική μας Οργάνωση, σχετικά με την καλλιεργήσιμη γη γύρω από τη Λίμνη Κάρλα. Για το λόγο αυτό  κάνει γνωστά τα εξής :

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13 Νοε 2018

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου (Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ), το τελευταίο διάστημα γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων  αγροτών,  κυρίως νέων, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στον οποίο και ανήκει γεωγραφικά κατά κύριο λόγο η Συνεταιριστική μας Οργάνωση, σχετικά με την καλλιεργήσιμη γη γύρω από τη Λίμνη Κάρλα.

Περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12 Νοε 2018

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου –ΕΒΟΛ(ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ) κ. Νικήτας Πρίντζος έκανε την κατωτέρω δήλωση:

Περισσότερα
Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για υποτροφίες της ΕΒΟΛ
27 Σεπ 2018

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου ανακοινώθηκε ότι λόγω ύπαρξης αυξημένου ενδιαφέροντος εκ μέρους των φοιτητών για χορήγηση υποτροφιών και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που παρατηρείται κατά την εγγραφή των εισαχθέντων φοιτητών σε ορισμένες Σχολές, παρατείνεται έως τις 15 Οκτωβρίου η ημερομηνία παραλαβής των δικαιολογητικών.

Περισσότερα
Πρίντζος από τα Φάρσαλα: «Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τα πράγματα στον πρωτογενή τομέα»
22 Σεπ 2018

Μια ενδιαφέρουσα αγροτική ομιλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/09) στο πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, με κύριο ομιλητή τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο, έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου.

Περισσότερα
ΕΒΟΛ Νέο Φωτοβολταϊκό Πάρκο 8-9-2018