24210 95638 - 95095
12 Ιαν 2021: Με αφορμή το παραπλανητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bestworksgr.com με τίτλο «Θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ», έχουμε λάβει πληθώρα αιτήσεων και βιογραφικών από συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία. Προς αποκατάσταση της αληθείας οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή ο Συνεταιρισμός μας δεν ζητά προσωπικό.                  02 Ιουν 2020: Διακρίσεις για το φρέσκο γάλα της ΑΒ Βασιλόπουλος                 08 Απρ 2020: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ                 24 Απρ 2019: Αμνοερίφια από την ΕΒΟΛ σε φορείς και Δήμους της Μαγνησίας                 18 Ιουλ 2018: ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε αγρότες του νομού από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις                 10 Απρ 2018: Αρχές Μαΐου στα νησιά της χώρας το νέο γάλα 18 ημερών της ΕΒΟΛ Μέρισμα 1000 € στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου                

Η  Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ ολοκλήρωσε προ μηνός την αναβάθμιση του βιολογικού της καθαρισμού.

Ένας  βιολογικός καθαρισμός σύγχρονος, υψηλών προδιαγραφών που αποτελεί κόσμημα για την Θεσσαλία και όχι  μόνο.

Το έργο της αναβάθμισης του βιολογικού είχε υψηλό κόστος αλλά διασφαλίζει την επεξεργασία των αποβλήτων της, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις και κανόνες ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βιολογικός καθαρισμός  της ΕΒΟΛ επεξεργάζεται την ημέρα 150 κ.μ. λυμάτων και έχει δυνατότητα επεξεργασίας 500 κ.μ.

Ως δείκτης σωστής και άριστης λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού αποτελεί το γεγονός ότι στην έξοδο του βιολογικού προς το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ υπάρχει λιμνοδεξαμενή με ψάρια, Τέτοιο σύστημα δεν υπάρχει στην Ελλάδα, παρά μόνο σε πρότυπες μονάδες του εξωτερικού.